Lekker naar de Veluwe

Vakantie op de Veluwe

Fietsen, wandelen en genieten in het bos!
Logeren in een luxe vakantiehuis!

Nunspeet als uitvalsbasis

Lekker naar de Veluwe! Midden in de bossen van Nunspeet ligt het kleinschalige Bungalowpark Hoogwolde, een oase van rust, midden in het bos, op minder dan 5 minuten van het dorpscentrum.

Wandel vanuit uw vakantiehuis direct het bos in, fiets door de bossen of langs het water, bezoek het Veluws Museum, neem een duik in de Zandenplas, ga kitesurfen of waterskiën op het Veluwemeer of doe een rondje golf op de aangrenzende golfbaan. Geniet ’s avonds van een heerlijk diner in een van de vele lokale restaurants en sluit de dag af in uw eigen privé sauna.

Of u nu heerlijk wilt ontspannen op de Veluwe of lekker actief wilt genieten in de regio, Nunspeet is de perfecte plek voor elke soort vakantie.

Logeer in het luxe vakantiehuis
‘De Egel’

Vakantiehuis ‘De Egel’ (nummer 105) is een vrijstaande, sfeervol ingerichte bungalow en staat op een ruim bosperceel van meer dan 1000 m2 in het midden van het park. Een mooie rustige plek met een heerlijk terras, veel ruimte en privacy. De Egel is vorig jaar volledig opgeknapt, heeft een frisse uitstraling, modern sanitair en een grote hoekkeuken. De bungalow is zeer geschikt voor 2 personen maar biedt ook ruim plaats aan maximaal 6 personen.

De gehele bungalow heeft centrale verwarming, waarbij de huiskamer, keuken, hal, wc en badkamer zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

De ouderslaapkamer op de begane grond heeft een royaal tweepersoons boxspring bed en is voorzien van flat screen TV. De twee slaapkamers op de bovenverdieping hebben elk 2 eenpersoonsbedden, waarbij 1 van de slaapkamers een eigen wastafel heeft. 

Verder heeft de bungalow een berging met wasmachine en is er WiFi beschikbaar om gratis van het internet gebruik te kunnen maken. De bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor uw auto, fietsen kunnen in de berging staan. 
Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan!

‘De Egel’ lijkt mij wel wat!

Als u vakantiehuis ‘De Egel’ wilt reserveren, kunt u dat zelf online doen via de website van vakantiepark HOOGWOLDE.

Gebruik de onderstaande link voor beschikbaarheid, prijslijst en om ‘De Egel’ te reserveren. Kies vervolgens bij beschikbaarheid de gewenste aankomstdatum van uw vakantie (de wisseldagen zijn maandag en vrijdag, andere dagen in overleg).

Andere opties!

Als ‘De Bosmuis’ niet beschikbaar is of als u andere voorkeuren heeft, dan zijn er natuurlijk ook andere mooie vakantiehuizen op het park Hoogwolde beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar het pas volledig opgeknapte vakantiehuis ‘De Bosmuis (68)’.

Meer informatie!

Als u meer wilt weten over vakantiepark Hoogwolde, Nunspeet, de Veluwe, de faciliteiten of de Corona maatregelen op het park, ga dan naar de website van het park of neem gerust contact op.

Foto’s ‘De Egel’

Corona maatregelen

Het team van bungalowpark Hoogwolde houdt de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de RIVM nauwlettend in de gaten. De gezondheid van u als gasten en van alle medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Er wordt extra aandacht besteedt aan hygiëne en aan de schoonmaak van de bungalows. Gezien de ruime kavels ( vanaf 750 m2 ) is het mogelijk om de gewenste afstand te houden van andere gasten die op ons park verblijven.

De receptie is wel gesloten, maar er is altijd iemand telefonisch bereikbaar om u zo nodig te woord te staan. Bij aankomst kan het team u helaas niet persoonlijk te woord staan. U krijgt van ons bericht hoe u bij aankomst dient te handelen.

Ondanks de beperkingen door Corona hopen we u toch op gepaste afstand op het park te kunnen ontmoeten.